Μπρουσκέλης Νικόλας

  • Διεύθυνση: Αλ. Παπάγου 23
  • Πόλη: Αλεξάνδρεια
  • Επικοινων.: 2333028222
  • Υπεύθυνος: Μπρουσκέλης Νικόλαος

odigos agoras mprouskelis copy

 

mprouskelis ourologos yperihos

 

Υπέρηχος κατ' οίκον: Ουρολογικό Ιατρείο Νίκου Μπρουσκέλη

Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, βρισκόμαστε πάντα κοντά σας με μοναδικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Η νέα μας υπηρεσία «Υπέρηχος κατ' οίκον» απευθύνεται κυρίως σε ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή είναι κλινήρεις, ενώ περιλαμβάνει σύγχρονο φορητό υπέρηχο, πραγματοποιώντας ιατρικές εξετάσεις στον χώρο σας όπως:

- Υπερηχογράφημα Ουροποιητικού - Νεφρών - Ουρητήρων - Ουροδόχου Κύστεως – Προστάτη.

Η νέα μας υπηρεσία «Υπέρηχος κατ' οίκον» περιλαμβάνει επίσης την εξέταση του ασθενή, την παρακολούθηση του ιατρικού του ιστορικού, και την πρόταση κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής.

Το Ουρολογικό Ιατρείο του Νίκου Μπρουσκέλη βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια και στην οδό Αλεξ. Παπάγου 23Α (απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα) και είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητα για τη διάγνωση και τη θεραπεία των διαφόρων ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως: Αιματουρία, λιθίαση νεφρών, ουρητήρων & ουροδόχου κύστεως, θηλωμάτων ουροδόχου κύστεως, ακράτεια ούρων, υπερπλασία προστάτη.

 

Νικόλαος Δ. Μπρουσκέλης

Χειρουργός - Ουρολόγος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23330 28222 και 6942 017407

 

Νέο ωράριο:

Δευτέρα-Τρίτη 9πμ- 1μμ και 14.30-18.30,

Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 9-3μμ

 

 

Το νέο εύκαμπτο video-κυστεόσκοπιο

Η κυστεοσκόπηση, μια επεμβατική, αλλά πολλές φορές απαραίτητη εξέταση, γίνεται πλέον ουσιαστικά ανώδυνα και πολύ πιο απλά για τον ασθενή.

 

mprouskelis ourologos1

Το καινούργιο εύκαμπτο video-κυστεόσκοπιο C41 της MDΗ με κάμερα και οθόνη η οποία παρέχει εικόνα υψηλής ευκρίνειας, από την επόμενη εβδομάδα στο ιατρείο μας και στην υπηρεσία των ασθενών μας.

Η πρωτοποριακή του τεχνολογία δεν περιλαμβάνει οπτική ίνα στο καλώδιο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο αξιόπιστο σε σχέση με τα κλασικά ινοπτικά κυστεοσκόπια.

Έτσι η κυστεοσκόπηση, μια επεμβατική, αλλά πολλές φορές απαραίτητη εξέταση, γίνεται πλέον ουσιαστικά ανώδυνα και πολύ πιο απλά για τον ασθενή.

 

Νικόλαος Δ. Μπρουσκέλης

Χειρουργός - Ουρολόγος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23330 28222 και 6942 017407

 

Νέο ωράριο:

Δευτέρα-Τρίτη 9πμ- 1μμ και 14.30-18.30,

Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 9-3μμ

 

Ακολουθήστε μας

 

Επικοινωνία