Δημητριάδου Βάνα

  • Διεύθυνση: Αλ. Παπάγου 23Α
  • Πόλη: Αλεξάνδρεια
  • Επικοινων.: 2333028222
  • Υπεύθυνος: Δημητριάδου Βάνα

odigos agoras mprouskeli vana copy

 

LASER για αποκατάσταση παθήσεων σε μέση, αυχένα και αρθρώσεις από τις πρώτες συνεδρίες

Βελτιώστε πόνους και παθήσεις, άμεσα και αποτελεσματικά, με τη χρήση υπερσύγχρονων Laser, από τα χέρια των πλέον έμπειρων, εξειδικευμένων και πιστοποιημένων στη Θεραπευτική με Laser.

Εξειδικευμένο τμήμα Πόνου και θεραπείας της Σπονδυλικής Στήλης.


vana laser mesi 2

Το εξειδικευμένο τμήμα θεραπευτικής αποκατάστασης της σπονδυλικής στήλης σας παρέχει τη δυνατότητα να είστε λειτουργικοί, να απολαμβάνετε με ποιότητα την ζωή σας χωρίς ενοχλήσεις και πόνους από κάποια δισκοκήλη.

Τι είναι η δισκοκήλη;

Ανάμεσα σε κάθε οστό μιας σπονδυλικής στήλης βρίσκεται τοποθετημένο ένα ελαστικό μαξιλαράκι που ονομάζεται μεσοσπονδύλιος δίσκος. Ο δακτύλιος του δίσκου αποτελείται από μια ινώδη ουσία και ο πυρήνας του είναι μαλακός σαν ζελέ. Η φθορά που επέρχεται στο σώμα μας χρόνο με τον χρόνο οδηγεί στην ελάττωση της λίπανσης και στην απώλεια υγρών στους σπονδύλους και στους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ιστός που περιβάλλει κάθε μεσοσπονδύλιο δίσκο, να χάνει την ελαστικότητά του και ως φυσικό επακόλουθο να παρουσιάζει ρωγμές όπως ένα ξηρό δέρμα. Αν αυτό συμβεί είναι θέμα χρόνου ο πυρήνας του δίσκου να εμφανίσει έξω από την περιφέρειά του μια προβολή, ανερχόμενη διαμέσου μιας ήδη σχηματισμένης ρωγμής. Αυτή η μη φυσιολογική προβολή ονομάζεται κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου.

Τι αυτό σημαίνει για τον ασθενή με δισκοκήλη;

Πολλοί ασθενείς με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, δεν γνωρίζουν καν ότι το σώμα τους πάσχει από μια τέτοια πάθηση. Σε αντίθεση με αυτούς, άλλοι ασθενείς με την ίδια πάθηση, επί παραδείγματι στον αυχένα ή στην μέση τους, όχι μόνο υποφέρουν πολύ από τον έντονο πόνο, αλλά και κάποιοι από αυτούς παραλύουν εντελώς στα άκρα τους - χέρια ή πόδια.

Πού μπορεί να οφείλεται αυτή η έντονη διαφορά σε ασθενείς με την ίδια πάθηση; Με απλά λόγια αυτό μπορεί κάλλιστα να εξαρτάται από το σημείο προβολής της κήλης επί του σπονδυλικού σωλήνα ή των παρακείμενων νεύρων, εξερχόμενων από τον σπονδυλικό σωλήνα.

Για να το καταλάβουμε αυτό πρέπει να γνωρίζουμε λίγο τη ανατομία ενός οστού της σπονδυλικής στήλης. Η σπονδυλική στήλη αποτελείται από οστά ή σπονδύλους, μέσω των οποίων διέρχεται ένας σωλήνας που περικλείει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Σε κάθε δεξιό ή αριστερό άκρο εκάστου σπονδύλου εκφύεται ένα ζέυγος νέυρων το οποίο ενώνεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα και ονομάζεται περιφερικό νευρικό σύστημα.

Αν μια προβαλλόμενη κήλη πιέζει το κεντρικό νευρικό σύστημα ή αν η προβολή επηρεάζει κάποιο από τα εξερχόμενα νεύρα, τότε ο ασθενής πονάει, αντίστοιχα, στην μέση του ή κατά μήκος των σημείων όπου το νέυρο διέρχεται. Συνεπώς, ο πόνος που προκαλείται είναι αποτέλεσμα της πίεσης από την κήλη του μεσοσπονδύλιου δίσκου που προβάλει είτε επί του σπονδυλικού σωλήνα είτε επί της ρίζας του νεύρου. Ως συνέπεια, αυτά τα πιεστικά φαινόμενα από την κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου στην ρίζα του νέυρου, δημιουργούν επιπλέον φλεγμονή και οίδημα. Η φλεγμονή στην έκφυση της νευρικής ρίζας καλείται ριζίτιδα.

vana laser

Πως η θεραπεία με laser συμβάλει στην απαλλαγή του ασθενούς από την δισκοκήλη;

Παρά του ότι μια δισκοκήλη μπορεί να είναι μια δύσκολη περίπτωση για να θεραπευθεί, έχει αποδειχθεί ότι το laser αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ικανών ιατρών και φυσικοθεραπευτών.

Η θεραπεία με laser, είναι μια εντελώς ακίνδυνη αγωγή για τους ταλαιπωρημένους ασθενείς, μειώνοντας τις ενοχλήσεις και τους πόνους, ακόμη και όταν προέρχονται από μια δισκοκήλη με έντονα πιεστικά φαινόμενα στις ρίζες των νεύρων.

Πιο συγκεκριμένα μια δέσμη laser δρα στο σώμα του ασθενούς με ποικίλους τρόπους παρέχοντας τα εξής θεραπευτικά χαρακτηριστικά:

- Πρώτα από όλα ο πονεμένος ασθενής αισθάνεται μια χαλάρωση των μυών του και σαφέστατη μείωση του πόνου στην περιοχή πίεσης από την δισκοκήλη.

- Αυτό που στην συνέχεια συμβαίνει σε θεραπευτικό πλέον επίπεδο, αφορά την επιρροή της δέσμης laser στην ρίζα του νέυρου μειώνοντας δραστικά την φλεγμονή και το οίδημα σε όλη την γύρω περιοχή.

- Όπως είναι φυσικό, η αποσυμπίεση της περιοχής, χάρη στον αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική επιρροή των ακτινών laser δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες συρρίκνωσης ή μαρασμού της πρησμένης από την πίεση κήλης του μεσοσπονδυλίου δίσκου.

Υπηρεσίες Θεραπευτικής με Τεχνολογία Laser

Οι παροχές μας στοχεύουν σε:

1. Ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα ανακούφισης ή πλήρους απαλλαγής από τους πόνους σας.

2. Ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα σε παθήσεις ή τα συμπτώματα τους, όπως:

- Δισκοκήλες και Δισκοπάθεις σε αυχένα και μέση
- Αρθροπάθεις και Οστεοαρθρίτιδες
- Παθήσεις Ώμου, Λεκάνης, Γόνατου και Ποδιών Τενοντοπάθειες και
- Τενοντίτιδες Σύνδρομα, όπως του Καρπαίου Σωλήνα
- Τραυματισμούς και Κακώσεις Αθλητών
- Νευραλγίες, Κεφαλαλγίες και Ημικρανίες
- ... και πολλές ακόμη παθήσεις.

Βελτιώστε τη σωματική σας υγεία και ζήστε με ποιότητα τη ζωή σας χωρίς πόνο!!!

Η Θεραπεία με Laser είναι μία άκρως επιστημονική μέθοδος που προσφέρει:

- Άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Μια δέσμη θεραπευτικού Laser είναι εντελώς:

- Ανώδυνη, ακίνδυνη και χωρίς καμιά παρενέργεια.

Επιπλέον, το κέντρο θεραπείας με Laser διαθέτει:

- Σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα θεραπευτικών Laser τελευταίας τεχνολογίας.

 

Βάνα Δημητριάδου - Μπρουσκέλη

Ιατρείο: Αλεξ. Παπάγου 23Α - Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο Ραντεβού: 23330 28222 - 6942 017405

 

odigos agoras mprouskeli vana copy

 

Ακολουθήστε μας

 

Επικοινωνία