Ad & Art

  • Διεύθυνση: Παλαιοχώρι Ημαθίας
  • Πόλη: Αλεξάνδρεια
  • Επικοινων.: 6993143000
  • Υπεύθυνος: Σουρλόπουλος Νίκος
adart card
 
Στοιχεία επιχείρησης                                                                                                                                                                   
Επωνυμία:            Ad&Art
Υπεύθυνος:           Νίκος Β. Σουρλόπουλος
Διεύθυνση:           59300 Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Ωράριο:              Ώρες καταστημάτων
Κατηγορία:           Διαφημιστικά γραφεία
Προϊόντα/Υπηρεσίες:  Κατασκευή ιστοσελίδων, e- shop, προώθηση επιχειρήσεων, ψηφιακά εργαλεία, 
                     marketing, e-mail marketing
                   
Επικοινωνία
Calling Telephone Glyph Icon Vector, Telephone Icons, Calling, Call PNG and  Vector with Transparent Background for Free Download  6993 143000
email logo 4  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web logo 4  
facebook logo  Ad&Art
Free Instagram Logo Icon of Flat style - Available in SVG, PNG, EPS, AI &  Icon fonts  

 

About us

Το Ad&Art είναι ένα διαφημιστικό γραφείο με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης, παρέχοντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

Κατασκευή e-shop και ιστοσελίδων

Η εταιρεία δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας μοναδικά σχεδιασμένα websites και e-shop με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που βοηθούν στην ενίσχυση της online παρουσίας στο internet.

Το μέλλον είναι εδώ και είναι ψηφιακό!

Επιπλέον, το Ad&Art προσφέρει στους πελάτες της τις υπηρεσίες του στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών μάρκετινγκ, προωθεί τις επιχειρήσεις των πελατών της στο διαδίκτυο, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις τους.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας του Ad&Art σε συνδυασμό με τη συνεχή αναβάθμιση και εκπαίδευση των μελών της, της επιτρέπουν να προσφέρει στους πελάτες της τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις σε ψηφιακό μάρκετινγκ. Η προσέγγιση τους είναι πάντα εξατομικευμένη και στοχευμένη στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε πελάτη.

Εμπιστευτείτε την Ad & Art για το digital μέλλον της επιχείρησής σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε από κοινού μια προ-μελέτη για τις ανάγκες της δική σας επιχείρηση.

 

 

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ, είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσεις την παρουσία σου στο διαδίκτυο και να προσελκύσεις νέους πελάτες.

Εδώ μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να μπεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ:

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι αναγκαία σήμερα για τις επιχειρήσεις. Οι περισσότεροι αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, και αν η επιχείρησή σου δεν είναι εκεί, τότε χάνεις πελάτες. Ο Bill Gates είχε πει πριν από 20 χρόνια, ότι αν μία επιχείρηση στο μέλλον δεν έχει παρουσία στο διαδίκτυο θα κλείσει.

adart digital markting1

 

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι πολύ πιο αποδοτικό σε σχέση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Μπορείς να φτάσεις σε περισσότερους ανθρώπους, σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερα χρήματα.

 

 

adart digital markting2

Μπορείς να προσαρμόσεις το μήνυμα και το περιεχόμενό σου σε συγκεκριμένο κοινό, χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία όπως το targeting το mail marketing κ.α. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκούν πλέον οι γενικές αναρτήσεις στα social media και ας φέρνουν like και καρδούλες -τα οποία μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε για λίγο καλά- αλλά δεν φέρνουν πωλήσεις.

 

adart digital markting3

 

Το ψηφιακό μάρκετινγκ παρέχει μεγαλύτερη δυνατότητα μέτρησης και ανάλυσης των αποτελεσμάτων. Μπορείς να παρακολουθείς την απόδοση των διαφημίσεων σου και να αξιολογείς ποιες στρατηγικές λειτουργούν καλύτερα, ώστε να βελτιώνεις συνεχώς τις καμπάνιες σου. Η διαφήμιση είναι χρήμα, και αυτό το χρήμα -είτε μεταμορφώνεται σε έντυπο φυλλάδιο, είτε σε χορηγούμενες διαφημίσεις στα social media- πρέπει να φέρνει τα λεφτά της πίσω. Μόνο οι πωλήσεις μπορούν να φέρουν τα λεφτά σου πίσω.

adart digital markting4

 

Η χρήση του ψηφιακού μάρκετινγκ σου επιτρέπει να δημιουργείς σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου. Μπορείς να αλληλεπιδράς με το κοινό σου μέσω κοινωνικών μέσων και να παρέχεις περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τους πελάτες σου, όπως συμβουλές, ειδήσεις και προσφορές. Ο αγοραστής βαρέθηκε πλέον την ξύλινη γλώσσα η οποία απευθύνεται σε όλους απρόσωπα. Χρειάζεται προσωπική σχέση με την επιχείρηση και με τους ανθρώπους της και αυτή η σχέση αναπτύσσεται πολύ πιο εύκολα μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

 

adart digital markting5

 

Το ψηφιακό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διευρύνουν την παγκόσμια παρουσία τους και να επικοινωνούν με νέους πελάτες από διαφορετικές χώρες και περιοχές. Αν επενδύεις για παράδειγμα ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμπόρευμα σε ένα φυσικό κατάστημα, και δεν το κάνεις γνωστό σε όλους, το εμπόρευμα αυτό είναι σαν να μην υπάρχει. Είναι καταδικασμένο να χάσει σταδιακά την αξία του.

 

adart digital markting6

 

Αν δεν έχεις ακόμη αρχίσει να επενδύεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ίσως να θες να ξεκινήσεις τώρα!

Στείλε μας mail για να δεις πως μπορείς να ξεκινήσεις, με μια εξατομικευμένη συνέντευξη, και θα σου προτείνουμε λύσεις για τις δικές σου ανάγκες.

 

Επικοινωνία
Calling Telephone Glyph Icon Vector, Telephone Icons, Calling, Call PNG and  Vector with Transparent Background for Free Download  6993 143000
email logo 4  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web logo 4  
facebook logo  Ad&Art
Free Instagram Logo Icon of Flat style - Available in SVG, PNG, EPS, AI &  Icon fonts  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Creative print by Pourtsidis »

Ακολουθήστε μας

 

Επικοινωνία